Partnerství se společností iPhoner

Česká korfbalová reprezentace oznamuje navázání významného partnerství se společností iPhoner, předním dodavatelem značky Apple v ČR. Toto generální partnerství slibuje nejen posílení sportovní základny, ale také zvýšení povědomí o korfbalu v České republice. Abychom vám přiblížili, kdo je náš nový partner, proč nás podporuje a jaké jsou jeho cíle, přinášíme vám rozhovor s Marvanem Malasem, ředitelem společnosti iPhoner. V následujících otázkách se dozvíte více o této spolupráci a o tom, co od ní můžeme očekávat.

Můžete nám prosím představit vaši společnost a její hlavní činnosti?

„Naše společnost dodává velkoobchodně mobilní telefony, iPady, iMacy a MacBooky, jak použité, tak nové, po celé České republice. V současném roce jsme překročili obrat v prodeji přesahující 800 milionů korun, a to za dobu čtyř let. Snažíme se být jedničkou na českém trhu ve velkoobchodě. Máme dvacetiletou zkušenost v oboru FMCG.“

Co vás přimělo k tomu, abyste se rozhodli podporovat českou korfbalovou reprezentaci?

„Je to podpora sportu a obecně je to výzva.“

Jaké jsou vaše hlavní cíle a očekávání od tohoto partnerství?

„Aby se rozšířil tento sport a toto odvětví, a abychom se dostali do povědomí lidí.“

Jak vnímáte korfbal jako sport a jakou roli podle vás hraje v českém sportovním prostředí?

„Je to nový druh sportu, který přinese nové možnosti na českém sportovním trhu.“

Plánujete nějaké specifické aktivity nebo projekty v rámci tohoto partnerství, které by mohly pomoci k rozvoji korfbalu v České republice?

„Plánujeme uspořádat sportovní dny a víkendové turnaje, aby se lidé seznámili s naší značkou.“

Toto partnerství přináší nejen finanční podporu, ale také novou energii a inovace, které pomohou posunout korfbal v České republice na vyšší úroveň. Jsme rádi, že máme po svém boku tak významného a progresivního partnera, který sdílí naše hodnoty a vizi.

Těšíme se na společné projekty a aktivity, které mohou z tohoto partnerství vzejít, a věříme, že přispějí k růstu a popularizaci korfbalu mezi širokou veřejností. Spolupráce s iPhoner je pro nás velkým krokem vpřed a jsme přesvědčeni, že přinese mnoho pozitivních změn a úspěchů.


Komentáře

komentáře Disqus