Články

Již čtvrtý ročník Školního poháru v Brně zná své nové vítěze

Ve středu 27.března se v sportovní hale v Maloměřicích sešlo 12 školních družstev, aby soupeřily o letošní brněnské tituly ve dvou věkových kategoriích. A v obou kategoriích triumfovaly školy, kterým se to doteď nepovedlo.

2.ročník Mistrovství Moravskoslezského kraje škol v beach korfbalu

Dnes se v ostravském areálu TJ Ostrava konalo druhé Mistrovství Moravskoslezského kraje škol v beach korfbalu, kterého se zúčastnilo celkem 31 školních korfbalových družstev, což je historické číslo – jednalo se největší plážový turnaj v historii českého korfbalu, který se hrál na čtyřech písečných hřištích. Celkem bylo ve čtyřech věkových kategoriích odehráno šedesát korfbalových utkání, do kterých se zapojilo více než 230 mladých korfbalistů.

Městské finále třetího ročníku Školního korfbalového poháru

Již třetím školním rokem se mezi brněnskými základními školami odehrává korfbalové zápolení v Školním korfbalovém poháru. Jeho třetí ročník vyvrcholil finálovým kolem ve čtvrtek 22.března v sportovní hale v Maloměřicích.

Městské finále 3.ročníku Školního korfbalového poháru v Brně

Již třetím rokem se v Brně soutěží mezi základními školami o Školní korfbalový pohár. Jeho letošní finále je na programu již zítra, 22. března v nové sportovní hale v Maloměřicích.

Obvodní kolo přípravek na ZŠ Bosonožské nabídlo hezkou podívanou s jasným vítězem

Poslední obvodní kolo v rámci Školního korfbalového poháru se odehrálo v kategorii přípravek na ZŠ Bosonožské v Starém Lískovci za účasti 6 týmů ze 4 škol.