Soustředění mladé reprezentace U17 před Světovým pohárem v Eindhovenu

Minulý víkend se uskutečnilo poslední soustředění mladé reprezentace U17 před nadcházejícím Světovým pohárem v Eindhovenu. Naši nadějní sportovci se pilně připravovali na výzvy, které je čekají, a soustředění přineslo mnoho důležitých momentů.

Jedním z vrcholů soustředění byla návštěva sportovního psychologa Radka Šípa, který se s hráči setkal v sobotu. Během této schůzky se zaměřil na mentální přípravu, která je pro úspěch na tak prestižní akci klíčová. Radek Šíp s hráči diskutoval o strategiích, jak zvládat stres a udržet si vysokou úroveň koncentrace během zápasů. Jeho rady a zkušenosti byly pro mladé sportovce nesmírně přínosné a pomohly jim upevnit jejich sebevědomí.

V průběhu dne následoval poslední přátelský zápas, ve kterém se naši reprezentanti utkali s týmem Vosíme.cz Korfbal Prostějov. Tento zápas byl skvělou příležitostí vyzkoušet si nabyté dovednosti a taktiky v reálném soutěžním prostředí. Naši hráči excelovali zejména střelecky, což je velmi pozitivní znamení před nadcházejícím turnajem. Výkony v tomto zápase ukázaly, že tým je ve skvělé formě a připraven čelit mezinárodní konkurenci.

Po zápase následovalo focení týmu, které bylo nejen důležitým momentem pro zaznamenání této významné přípravy, ale také příležitostí pro tým se sjednotit a upevnit týmového ducha. Hráči také obdrželi nové dresy, které budou hrdě nosit na Světovém poháru. Tyto dresy symbolizují jejich úsilí a odhodlání, které vkládají do své sportovní kariéry.

Celé soustředění proběhlo v pozitivní atmosféře a přineslo mnoho cenných zkušeností. Tým odjíždí na Světový pohár v Eindhovenu s velkým odhodláním a sebedůvěrou. Věříme, že tato pečlivá příprava jim pomůže dosáhnout skvělých výsledků a reprezentovat naši zemi na nejvyšší úrovni.

Držme našim mladým reprezentantům palce a přejme jim mnoho úspěchů na nadcházejícím turnaji! Na cestu do Eindhovenu vyrážejí již 28. června a my budeme bedlivě sledovat jejich výkony.


Komentáře

komentáře Disqus