Poslední soustředění výběru talentované mládeže U15

Poslední soustředění výběru talentované mládeže ve věkové kategorii do 15 let proběhlo v Kolíně v rámci tohoto víkendu. Celkem se kolínské palubovce v městské hale Borky představilo 27 hráčů a hráček z ročníků narození 2009 a 2010, kteří usilovali o nominaci na vrchol této sezóny. 
 
Dva výběry talentované mládeže se totiž v červenci zúčastní velkého mezinárodního turnaje, který se ve dnech 11.-14.7. 2024 bude konat v Kutné Hoře a kam přijede i osm zahraničních družstev.
 
Realizační tým reprezentace pod vedením hlavního trenéra Filipa na závěr posledního soustředění nominoval 12 chlapců a 12 dívek,kteří se představí v reprezentačním dresu na své první velké mezinárodní akci.
 
Nominace ČR U15 je složena z hráčů a hráček z celkem devíti klubů, když nejstarším hráčem je kutnohorský Vojáček a nejmladší nejmladší pak Kopišová z ostravského Koblova. 
 
Seznam nominovaných: 
Činovcová Eliška, Frantová Andrea, Frantová Gabriela, Kopišová Amálie, Malečková Michaela, Paulová Markéta, Petrů Eliška, Petrů Linda, Rozehnalová Karolína, Sotolářová Julie, Šimunová Sofia, Ulčáková Julie, Buránek Mojmír, Dudla Dominik, Havel Tomáš, Kropáček Vojtěch, Kvasnička Roman, Malačka Vojtěch, Němeček Matěj, Pavlát Vojtěch, Stonawski Michael, Šrajbr Lukáš, Telecký Adam, Vojáček Kryštof

Komentáře

komentáře Disqus