Volný den – návštěva uShaka Marine World

Neděle 4.8.2019 byla volným dnem pro všechny účastníky MS v Durbanu – hráče, trenéry, rozhodčí, delegáty, atd. Většina týmů tedy využila tento den na výlety a ani my jsme nezaháleli na hotelu. Budíček byl dobrovolný a celé dopoledne pro hráče bylo volné. Trenéři zhlédli videa s hrou Austrálie a pomalu začínají dumat nad taktikou proti protinožcům. 

Po obědě jsme pěšky městem vyrazili na pláž, a podél pláže jsme se dostali k největšímu aqualandu v Africe, nazývaném uShakaMarine World. Tento komplex má dvě základní části – první je podobná našemu klasickému aquaparku – skluzavky, tobogány, různé bazény a atrakce spojené s řáděním ve vodě. Druhá část je spíše poznávací a zábavná. Najdete zde velká akvária s mořskými rybami a jinými živočichy oceánů. Dále jsou zde rozličné atrakce pro návštěvníky – šnorchlování, podmořská procházka, potápění se žraloky. My jsme osobně byli svědky delfíní show, kde jeden z hlavních aktérů byl i Petr Šnajdr, který před samotnou show vyhrál soutěž o nejlepšího tanečníka. Odměnou mu byla možnost být přímo u bazénu s delfíny a osobně je pohladit, nakrmit a dokonce i políbit. Nutno říct, že Petr opravdu ukázal, KDO JE TO PETR ŠNAJDR.

Večer už jen proběhl tradiční meeting, kde jsme si řekli plán na další den. Další den je o osmifinále proti Austrálii. Čas zápasu 19:00 – držte palce – více informací najdete samozřejmě na našem repre.korfbal.cz.


Komentáře

komentáře Disqus