Soustředění U17 Velká Bystřice

Dnešním dnem, tj. 17. listopadu 2016, začalo první soustředění reprezentace do 17 let v soutěžním ročníku 2016/2017 pod vedením trenérů Jakuba Máši, Kláry Zábojové, Patrika Nguyena a Zuzany Maňákové. Sváteční den tak širší nominace oslavila na palubovce dvěma tréninky. Odpoledním a večerním.

Celkově do Velké Bystřice mělo přijet celkem 42 hráčů. Bohužel z důvodů zdravotních či soukromých se někteří z nich museli odhlásit a nakonec tak přijelo potrénovat a poprat se o místo v užší reprezentaci jen 37 z nich. Největší zastoupení mají kluby SK RG Prostějov, KC ZŠ – Šenov a KC Plhov Náchod se šesti svěřenci. AFK Respo Kutná Hora reprezentuje celkem pět dorostenců, KCC Sokol České Budějovice vyslal čtyři hráče, za MS Znojmo a KK Brno přijeli tři hráči a KK Brno Nový Lískovec spolu s VKC Kolín tu mají po dvou reprezentantech.

Soustředění bude probíhat až do nedělního oběda. Mezitím se uskuteční 9 tréninkových bloků zaměřených jak na střelbu, útok, obranu, ale i fyzickou zdatnost.

Na prvním odpoledním tréninku šlo zejména o seznámení trenérů s hráči a jejich střeleckými a pohybovými dovednostmi. Po večeři pak všichni sehráli utkání 3 x 10 minut.

Zítra všechny čeká náročný den. Třífázový trénink. Po snídani, obědě i večeři se hráči a hráčky rozděleni na dvě skupiny sejdou na alespoň hodinový trénink.

 


Komentáře

komentáře Disqus