Články

1.turnaj ve školním roce 2017-18 na ZŠ Masarykova v Bohumíně

ZŠ Masarykova v Bohumíně se postupně zapojuje do projektu Školního korfbalu, když první ukázkové hodiny zde proběhly již na začatku roku 2015 / http://www.karvinskenoviny.eu/…/30099-predstaveni-korfbalu-… /, v minulém školním roce se pak uskutečnily první školní turnaje a rovněž velký venkovní turnaj ve dvou kategoriích mezi ZŠ Masarykova a ZŠ Skřečoň /http://www.karvinskenoviny.eu/…/41867-korfbalovy-turnaj-mez… /.

Vítězem Poháru svazu 2017 v korfbalu4 je Znojmo

Historicky první turnaj ve čtyřkovém korfbalu v seniorské kategorii se dnes konal v Brně Bohunicích, kam se sjelo devět družstev, která usilovala o Pohár svazu 2017. První koš turnaje vstřelila domácí hráčka Martina Weissová v zápase KK Brno proti Kutné Hoře a de facto tak odstartovala celý korfbalový den ve znamení korfbal4.

Do finále 1.ČKL postupují rezervní týmy KK Brno a KCC Sokol České Budějovice

4.4.2015 se během semifinálových turnajů rozhodlo o složení finálového zápasu a zápasu o bronzové medaile ve druhé nejvyšší české soutěži, v 1. České korfbalové lize.

Vyvrcholení soutěží

Jednotlivé soutěže vstupují do poslední fáze a zbývá ještě doplnit tajenku zápasů v několika případech. Pojďme si jednotlivé soutěže podrobněji prohlédnout.