Beach KORFBAL turnaj pro základní školy moravskoslezského kraje

Beach KORFBAL turnaj pro základní školy moravskoslezského kraje, který se uskuteční v Ostravě ve čtvrtek 25. května 2017.

Ve čtvrtek 25.května budeme v areálu na Várenské v Ostravě / http://www.tjostrava.cz/beach-centrum / pořádat velký turnaj v plážovém korfbalu. Bude se hrát na čtyřech hřištích, a to ve čtyřech věkových kategoriích, ve kterých hrajeme i Školní korfbal – tedy U9 (do třetí třídy), U11 (čtvrtá a pátá třída), U13 (šestá a sedmá třída) a U16 (osmá a devátá třída).

Hrát se bude dle Beach pravidel – ve zkratce: hraje se formou přebíhané, tzn. že hřiště není rozděleno na poloviny, hrají vždy 2 dívky a 2 chlapci proti 2 dívkám a 2 chlapcům, pozice míče je chráněna, není dovolen chodit s míčem, není dovoleno žádné násilí, není dovoleno střílet z bráněné pozice, není dovoleno bránit soupeře opačného pohlaví.

Družstvo se může skládat maximálně z osmi hráčů (4 dívky a 4 chlapci) a zápasy budou trvat 4*3 minuty. Program je připraven tak, že v první fázi budou zápasy ve skupinách a následně o umístění.

Začátek turnaje bude v 8,00, konec maximálně ve 14.00.


Komentáře

komentáře Disqus