Juniorská reprezentace vyhrála poslední zápas a skončila na devátém místě

Závěrečný den turnaje Korfbal Challenge 2016 čekala na naše reprezentační juniory dvě utkání. Nejprve semifinálový duel s regionálním nizozemským výběrem West, který byl nad síly našich lvíčat a kterému jsme podlehli vysoko 8:25. V závěrečném duelu nás pak čekalo družstvo Německa, se kterým jsme se utkali o konečné deváté místo. Po vyrovnaném prvním poločase se dokázali naši reprezentanti zkoncentrovat a vydřeli vítězství16:12, které znamená konečné deváté místo a je povzbuzením do další práce pro tento nově se tvořící tým pod vedením trenérského dua Milan Čejka a Jiří Podzemský.

Vítězem Tallenten Challenge - tedy kategorie U19 se stal regionální výběr Zuid-West, který ve finále vyhrál nad výběrem Belgie poměrem 16:14. Na třetím místě se pak umístilo družstvo Číny, které dokázalo v zápase o bronz porazit regionální výběr Noord-West 20:15.

Kategorii nejprestižnější pak ovládl nabitý tým PKC Papendrecht, který ve finále zvítězil rozdílem jediného koše nad nizozemským výběrem Tupils. Třetí místo pak obsadil mistrovský TOP Sassenheim, když v zápase o bronz přestřílel belgický výběr Diamonds 24:17.

 
 

Komentáře

komentáře Disqus