Semifinále určila finalisty mistrovství světa


Semifinálový den svedl dohromady celky na přibližně stejné úrovni. V úvodním zápase dnešního dne zvítězila Dominikánská republika nad celkem z Jihoafrické republiky. Následně Turci přehráli reprezentační výběr z Polska, Čína zvítězila nad Hong Kongem, Maďarsko dokázalo o koš porazit výběr Anglie, Holanďané nepřipustili překvapení a zvítězili nad Němci.

Pro českého diváka byl nejdůležitější zápas českého národního týmu, který po senzačním výkonu proti Číně, postoupil do semifinále, ve kterém se utkal s Taiwanem. Po několika úvodních minutách hry to vypadalo, že by čeští reprezentanti mohli udržet s taiwanskými hráči krok. Taiwancům se ale začaly dařit úniky do donášek, ke kterým ještě přidali několik úspěšných střel z dálky a přikláněli tak vítězství na svoji stranu. Česká reprezentace nakonec podlehla hráčům Taiwanu 15:26. Čeští fanoušci se tedy mohou těšit na zítřejší souboj o bronzové medaile mezi Čechy a Němci.

Organizátoři šampionátu dnes také předali dva „iPody“, které si za svá selfie vytvořená v rámci antidopingové kampaně, vybojovali Angličanka Jo-Anne Wilson a Holanďan Brian Coppelaar.


Komentáře

komentáře Disqus