Repre U17: Holansko 2016

V dopoledních hodinách obě reprezentace (U17 i U23) dorazily do Bennekomu a hned si rozdělily své úkoly. Třiadvacítka se oblékla do tréninkového oblečení do haly, zatímco sedmnáctka se připravila na trénink na venkovním hřišti.

Trénink nejmladších lvíčat se zaměřil zejména na střelbu a na návyk na venkovní prostředí. Poté všechny čekal oběd a čas na odpočinek. Pro reprezentaci do 17 let však oddych nebyl tak dlouhý – od 15:00 je čekal první soupeř, Bennekom High School.

V průběhu utkání se ukázalo, že hráči nejsou zvyklí pohybovat se a hrát korfbal venku. Dělali mnoho chyb jak v útoku, tak obraně, ale s ubíhajícími minutami se český výkon zvedal až na koukatelný korfbal.

Po zápase se celá mladší část přesunula do cca 45 km vzdáleného Puttenu, hostitelského místa U17. Zde se odehrálo druhé utkání dnešního dne proti domácímu týmu.

Do druhého zápasu nastoupili hráči s větší energií, začali více komunikovat a na hřišti tvořili sehranější celky. Nicméně do zkušeností holandských dravců mají naši mladí zatím ještě stále daleko, ale na zlepšování neustále tvrdě pracují.

 

Zítra nás čeká dopolední trénink na písku v případě dobrého počasí, přejezd do Bennekomu, procházka po centru, dva večerní zápasy a sledování starších reprezentantů v akci.

 


Komentáře

komentáře Disqus