Reprezentace U17 a U19 v Holandsku

Pro obě dvě reprezentace začal čtvrteční den velmi podobně – ranním tréninkem. U17 začala již v devět hodin, starší kolegové až v půl jedenácté.
Zatímco se U19 spíš rozehrávala před zítřejšími utkáními, U17 měla v plánu trénink na seznámení se s místním prostředním.
 
Na oběd se čekalo až nečekaně dlouho, jelikož asi tak 3kg masa zůstala v Praze. I tak jsme si pochutnávali na kuřecím mase se špenátem a šťouchanými brambory.
 
Odpolední trénink byl rozdělený na dvě části. První část se skládala z korfbalových cvičení zaměřených na obranu v blízkosti koše, obrany asistenta. Druhá část byla věnována spíše koordinačnímu a stabilizačnímu cvičení.
Mezi tím se tým Davida Konečného připravoval na odjezd do Drachstercompagnie.
 
Ve večerních hodinách jsme si všichni udělali malou procházku do vzdáleného nákupního centra pro „fláčko“ a jiné pochutiny.
 
Zítra reprezentační výběr do 17 let čeká poměrně náročný tréninkový plán. Dopoledne opět část korfbalová a koordinační, odpoledne technická s kondiční dohromady. A od 20.00 hodin se mladší lvíčata utkají s místními výběry do 15 a do 17 let.

Komentáře

komentáře Disqus