Školní kolo kategorie přípravky na ZŠ Laštůvkova v Bystrci

Těsně před zimními prázdninami v pondělí 21.12. pokračovalo školní kolo na Základní škole Laštůvkova turnajem v kategorii přípravek. Druháci a třeťáci shodně postavili 4 družstva, a proto se tato kategorie opět rozdělila podle ročníků.

Všechno začalo třeťáky, kde dvě početné třídy vytvořily 4 družstva. V turnajovém systému každý proti každému, v zápasech na 10 minut si děti zahrály i proti svým spolužákům. Vítězem turnaje se stalo druhé družstvo z 3.B se skóre 7:2. Lepší skóre mělo sice první družstvo 3.C, ale ve vzájemném zápasu prohrálo s 3.B poměrem 2:1. Otloukánkem turnaje bylo nakonec první družstvo 3.B, které dokázalo skórovat jenom jednou. Nejlepším střelcem se stal Filip Kuvik z 3.C a nejlepší střelkyní Barbora Kvapilová z vítězného družstva 3.B. Oba vstřelili 3 koše.

Konečné pořadí: 1.místo 3.B 2, 2.místo 3.C 1, 3.místo 3.C 2, 4.místo 3.B 1.

Školní kolo na této škole zakončil turnaj druháků. Každá ze 4 tříd vytvořila své družstvo a proto byly k vidění velké mezitřídní souboje. Nejslabším týmem turnaje byla 2.C, která nezískala ani bod. Ostatní 3 třídy byly velmi vyrovnané a o konečném pořadí rozhodlo pár košů. Z výhry v turnaji se radovala 2.A. Na druhém místě skončila 2.B, která hned v úvodním zápase této kategorie podlehla vítězné 2.A o jediný koš. Na bronzové příčce se umístila 2.D, která dokázala remizovat z vítězi z 2.A, ale vysoko prohrála s celkově druhou v pořadí 2.B. Nejlepším střelcem mezi druháky byl Mikuláš Fiala z 2.D ze 4 koši. Hned za ním skončili se 3 koši Kateřina Malinová z 2.B, jinak hráčka KK Brno a Vít Jemelík z 2.A, jinak bratr české korfbalové reprezentantky do 19 let Vendy Jemelíkové.  

Konečné pořadí: 1.místo 2.A, 2.místo 2.B, 3.místo 2.D, 4.místo 2.C.

Fotky z turnajů obou kategorií


Komentáře

komentáře Disqus