Reprezentace U19 se sejde na soustředění v Kostelci na Hané

O víkendu 30.10. - 1.11. se reprezentanti do 19 let sejdou v Kostelci na Hané aby pokračovali v přípravě na World Cup 2016.

Zatímco korfbalový svět pozorně sleduje dění na MS v Belgii, čeští junioři svoji přípravu na vrchol sezóny teprve začínají. O nadcházejícím víkendu se pod vedením trenérů Davida Konečného a Martina Šnévajse sejde širší výběr reprezentatů do 19 let v Kostelci na Hané, aby ve své přípravě navázali na Mayor Cup - zářijový připravný turnaj.

Trenéři připravili pro své svěřence kromě kondičního testu celkem pět tréninků, ve kterých se zaměří především na obranou část hry. David Konečný svou představu o soustředění vyjádřil takto: “Chceme navázat na to co jsme viděli na turnaji na Slovensku a toto soustředění se zaměřit na taktiku a strategii obrany. Některé taktiky obrany budou pro mnohé hráče možná novinkou a tak chceme hráče připravovat postupně, zaměřit se na obranu nyní a na útok až následně. Čeká nás hodně práce, ale určitě si najdeme i čas na to abychom fandili Petrovi Pešákovi na Mistrovství světa.”
 


Komentáře

komentáře Disqus