Měření sil s Anglií v neděli pokračovalo

V neděli pokračovalo měření sil mezi týmy Anglie a České republiky dalšími dvěma zápasy hranými ráno na 3 x 20 minut a odpoledne na 2 x 25 min.

Česká republika – Anglie 16:26 (6:10, 12:16)
V prvním zápase si Češi s Angličany vyměnili role ze sobotního večera. Zatímco Angličané pravidelně navyšovali své skóre v průběhu celého utkání, českým borcům se střelecky příliš nedařilo. Už v první „třetině si Angličané vytvořili rozhodující náskok, který ve druhé „třetině“ udrželi a nakonec navýšili na konečný rozdíl deseti košů. Výsledkem 16:26 tak Anglie vrátila Čechům porážku stejným poměrem.

Střelci: Žák 4, Jonáková E. 4, Pešák 2, Škrobová 2, Galíček 1, Bláha 1, Klacková 1, Zábojová 1

Česká republika – Anglie 18:12 (10:10)
Ve druhém utkání dne se již projevovala značná únava všech zúčastněných,  ale i tak oba celky držely tempo zápasu na vysoké úrovni. V prvním poločasu byla hra na obou stranách vyrovnaná a ani jeden z týmu nedokázal výrazně přehrávat svého soupeře. Druhá půle tak začínala vyrovnaným skóre, ale její úvod patřil jednoznačně domácím. První ze dvou košů, které Anglie ve druhé půli dokázali vstřelit, zaznamenala až po 12ti minutách. Češi na rozdíl od svých soupeřů neztratili koncentraci a do té doby si dokázali vypracovat mírný náskok, který do konce utkání navýšili na konečných 18:12.

Střelci: Vyroubal 5, Bláha 3, Krejčí 2, Podzemský 2, Klacková 2, Čermáková 2, Zábojová 2


Komentáře

komentáře Disqus