O POHÁR RADNICE SLEZSKÉ OSTRAVY

Velký korfbalový turnaj základních škol se konal tento pátek v hale FBC Ostrava. Turnaj se hrál ve třech věkových kategoriích – pro žáky 1.-2.třídy, pro žáky 3.-5.třídy a konečně pro žáky 6.-7.tříd. Všechny zúčastněné základní školy z městského obvodu Slezská Ostrava – tedy ZŠ Bohumínská, ZŠ Chrustova a ZŠ Pěší vyslaly družstva ve všech kategoriích a celkem se na palubovce ukázalo více než sto mladých korfbalistů, které na slavnostním zahájení přívítal 1.místostarosta Slezské Ostravy Ing. Roman Goryczka.

Celkovým vítězem turnaje O pohár radnice Slezské Ostravy se stala Základní škola Pěší, která opanovala kategorii 1.-2.tříd a 3.-5.tříd, a to v konečném součtu stačilo na vítězství. Kapitán nejstaršího družstva  ZŠ Pěší pak převzal pohár z rukou starostky Slezské Ostravy MVDr. Barbory Jelonkové.

Za zmínku stojí i jeden z mnoha úchvatných individuálních výkonů, který předvedl Miroslav Nesnadný, který je žákem první třídy na ZŠ Bohumínská a který dokázal ve dvou zápasech nastřílet neuvěřitelných 14 košů.
 


Komentáře

komentáře Disqus