STARŠÍ ŽÁCI: Lískovec si podržel svou neporazitelnost

V sobotu 1.11. se vydaly týmy starších žáků Českých Budějovic, Kutné Hory a Šenova do Brna bojovat o další body v soutěži starších žáků.

S014 Kutná Hora, SK AFK Respo (A) Brno, KK Nový Lískovec (B) 4:20 (3:7)

Kutná Hora na začátku favorizované domácí pěkně zaskočila a po třech vydařených akcích šla do vedení 3:0. Brněnští se však rychle vzpamatovali a do konce poločasu obrátili na 3:7, kutnohorští se přes dobré příležitosti nedokázali prosadit. Hra měla podobný charakter i po poločase, kdy se Kutná Hora prosadila pouze jednou střelou z dálky, zato domácí dávali koš za košem.


S015 České Budějovice, KCC Sokol (A) Šenov, KC - ZŠ (B) 8:6 (4:2)

Druhý zápas byl mnohem vyrovnanější. Jihočeši do poločasu získali těsné vedení 4:2, takže bylo vše otevřené. Ve druhém poločasu Šenov zabral a strhl vedení na svou stranu. Pak se České Budějovice probudily a otočily na konečných 8:6.


S017 Kutná Hora, SK AFK Respo (A) České Budějovice, KCC Sokol (A) 9:6 (7:3)

Budějovičtí vstoupili do zápasu velmi vlažně, Kutná Hora toho využila a stejně jako v prvním zápasu šla do vedení, dokonce o 4 koše. Na rozdíl od prvního zápasu však Středočeši pokračovali v aktivní hře a na každé snížení dokázali odpovědět. I vstup do druhé půle vyšel lépe hráčům stříbrného města a zvýšili na 8:3. Budějovičtí nesložili zbraně a dvě proměněné penalty slibovaly dramatický závěr. K tomu však nedošlo, Kutná Hora ho odmítla přesnou střelou z dálky. Budějky už jen snížily na konečných 9:6.


S016 Šenov, KC - ZŠ (B) Brno, KK Nový Lískovec (B) 1:11 (1:7)

Zápas měl od začátku poměrně jednoznačný průběh, domácím se do poločasu podařilo sedmkrát rozvrátit obranu Severomoravanů a bylo prakticky rozhodnuto. Do druhého poločasu nasadili oba trenéři i další hráče z lavičky a košů už tolik nepadalo.


S018 Brno, KK Nový Lískovec (B) Kutná Hora, SK AFK Respo (A) 16:4 (11:3)

Domácí si oproti prvnímu zápasu pohlídali začátek a rozhodli o své výhře ještě do poločasu. Druhý poločas se nesl v duchu předchozího duelu, kdy oba trenéři nasadili hráče z lavičky a Nový Lískovec si bez problémů připsal další body do tabulky.


Tabulce vévodí neporažený tým Nového Lískovce, za ním jsou České Budějovice, které mají dva body náskoku před skupinou čtyřbodových pronásledovatelů. Kolín začíná ztrácet, ale bude mít ještě mnoho příležitostí získat své první body v soutěži.


Komentáře

komentáře Disqus