1.LIGA: Tábor vstoupil do nové sezony dvěma výhrami

A005:  KC SPŠS Tábor - KC-ZŠ Šenov   16:9 (4:3)

 Začátek prvního utkání byl hodně rozpačitý, což se projevilo hlavně na nepřesné střelbě. Oběma týmům se dařilo více v obraně než v útoku a tak první poločas končil za stavu 4:3 pro Tábor.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Tábor a rozdíl ve skóre se začal pomalu navyšovat. Táborským se podařilo proměnit několik vyložených šancí a zároveň nepolevit v obraně, takže se na konci prvního zápasu zaslouženě radovali z vítězství 16:9.

Střelci zápasu: http://www.korfbal.cz/match/406


A006: KC-ZŠ Šenov - KC SPŠS Tábor   13:14 (8:3)

Přestože by se dalo očekávat, že dva týmy sehrají dva po sobě jdoucí zápasy obdobně, v Sezimově Ústí tomu tak nebylo. Do druhého utkání nastoupil Šenov, tentokrát jako domácí tým, v nezměněné sestavě, zatímco Tábor obměnil jak dresy, tak i svoji sestavu. Zápas měl zcela jiný průběh, byl mnohem vyrovnanější a oba týmy se střídaly ve vedení. Když si Tábor 5 minut před koncem utkání vytvořil tříbodový náskok, zdálo se vše jasné. Ale Šenovu stačily dva přesné zásahy koše, aby závěr utkání opět zdramatizoval. Tábor nakonec své jednobodové vedení udržel až do závěrečné sirény a za výsledek 13:14 ve svůj prospěch si připsal další 2 body do průběžné tabulky.

Střelci zápasu: http://www.korfbal.cz/match/407


Komentáře

komentáře Disqus