Leeuwarden 2014 poprvé

V rámci organizačního týmu bude podporovat všechny hráče manažer Martin Žák, hlavní trenér David Konečný, asistent trenéra Martin Šnévajs a PR manažer a masér Zuzka Maňáková. Bohužel se na setkání nedostavil druhý asistent trenéra Petr Pešák a hráči Michal Marek a Jakub Žák z důvodu nemoci.

 

Cesta probíhala pomalu, ale jistě v novém žlutém autobusu za písně Kozel známého českého písničkáře Jaromíra Nohavici.

Kolem půl desáté večerní celá skupina dorazila do vesničky Ede blízko Bennekomu, kde strávila noc.

 

Druhý den ráno všichni vyrazili do Bennekomu na lehký trénink, do haly DVO Bennekom. Pokyny trenérů zněly jasně – zahřát se, probudit se a zjistit, že už nejsme na nějakém výletě v autobuse, ale že zítra začíná turnaj a my musíme být připraveni se vším všudy.

 

Po tréninku se všichni sešli v malé klubovně, kde došlo ke slovu i Edwina Baumanna. Hrát na maximum, přesně přihrávat a jít si s radostí pro výhru. Nakonec byli zvoleni kapitáni celého družstva, a to Patrik Nguyen a jeho asistentky Denča a Denča.

 

Po tom všem čekala všechny opět cesta autobusem k rodinám, kde dostali všichni večeři, většinou v podobě těstovin s masem. A hurá na zahajovací ceremoniál. Fotka, nástup a beachkorfbalová exhibice s účastí Barryho Schepa, jednoho z nejlepších hráčů Korfbal league.

 

Večerní program se pak už orientoval dle požadavků každého hráče zvlášť. Někteří šli domů za rodinami, někteří popíjeli v kantýně Drachster Compagnie a někteří šli domů, aby popíjeli tam :)

 

Zítra českou reprezentaci čeká hned v ranních hodinách utkání proti Kataláncům, dále Belgie a Brazílie. Držte palce!


Komentáře

komentáře Disqus