Dorost:

 

D017  KC-ZŠ Šenov-PKC Náchod   9:17 (8:9)

V 5.kole dorostenecké extralig přivítal KC-ZŠ Šenov tým z Náchoda.  Počasí přálo sportu, a domácí překvapivě nastoupili v plné sestavě. Náchodští vědomi, že nemají co ztratit nevyrazili úplně v nejsilnější sestavě a přivezli pár mladších hráčů. To se projevilo v prvním poločase, kdy domácí tým si vypracoval slibné šance a proměnil je. Po poločase, který skončil 8:9 pro hosty se náchodští  pomalu sehráli, kvalitně bránili a v druhém poločase domácí již k ničemu nepustili. Náchod zaslouženě vyhrál 9:17.

 

D018 KC-ZŠ Šenov-PKC Náchod  6:26(2:16)

Druhý zápas se již odehrál v režii Náchoda. Rozjeté trio slečen  Denisa Kolářová, Denisa Hurdálková a Tereza Hurdálková diktovaly hru. Dohromady nastřílely 22 košů.  Trenér domácího týmu Jan Banasinski se po zápasu vyjádřil: "Nebyla to pěkná hra. Mohu pouze souhlasit s výsledkem a hubovat svým svěřencům. Největší chybu vidím v absenci hráčů na trénincích, špatné nahrávky, donášky, pohyb po hřišti a rozehrání hry." 

Náchodští, kteří přijeli s mladšími hráči, avšak s pravidelnou docházkou na tréninky,  slavili výhru 6:26, (po poločase 2:16).

Uvidíme, zda se z chyb domácí ponaučí a na finálovém dni v Prostějově předvedou důstojnou hru. Poperou se o třetí místo opět s Náchodem. 


Komentáře

komentáře Disqus