Favorizovaný Prostějov odjel z Havířova se čtyřmi body

D031  KC ZŠ Šenov – SK RG Prostějov 1:23 (1:11)

Domácí tým měl opět problém se složením sestavy. Nakonec nastoupil v sedmi lidech a zkusil potrápit favorita utkání.  Začátek byl skvělý, kdy se Šenov ujal vedení 1:0.  Bohužel, jak se ukázalo, byl to jediný koš zápasu. Poté převzali iniciativu hosté a začali se prosazovat střelecky.  Domácí tým zaostával ve všech činnostech a nebyl schopen s týmem Prostějova držet krok. Poločasové skóre 1:11 jasně ukázalo, jak jsou síly rozloženy a druhý poločas ještě více ukázal, kde se budou body z tohoto utkání stěhovat.  Konečné skóre se zastavilo na ukazateli 1:23.

Střelci zápasu:

KC-ZŠ Šenov - Chamrad (1)

SK RG Prostějov - Šnajdr (6) , Vyroubal (5), Marek T. (4), Francová (2). Havlová (2), Lorencová (2), Křížková (1), Štefák (1)


D032   KC ZŠ Šenov – SK RG Prostějov 3:24 (1:18)

V druhém utkání se žádný zázrak nekonal a průběh byl zcela podobný tomu prvnímu utkání. Prostějovský tým jasně určoval vývoj utkání, a i když občas se mu taky přihrávky nepovedly, tak zcela jasně dominoval v utkání.  V prvním poločase jasně ukázal svou sílu a druhý poločas se již dohrával jenom z povinnosti.  Závěrečné skóre utkání bylo 3:24.

Střelci zápasu:

KC-ZŠ Šenov - Škrobová (1), Škrob (1), Žáček (1)

SK RG Prostějov - Havlová (6), Šnajdr (5), Marek M. (3), Vyroubal (3), Lorencová (2), Křížková (2), Marek T. (2), Franková (1)


 


Komentáře

komentáře Disqus