IKF ES 2014-druhý zápas už s výhrou kapse

Brno KK  -  Szentendre KK  22:15 (8:9)

Brno melo po narocnem vecernim zapase minimum casu na relaxaci,protoze hned v sobotu rano brnenske cekal hned prvni zapas dne a v nem neprijemny madarsky mnohonasobny mistr,Szentendre.

Brnensky trener zamichal sestavou a na hriste se dostali hraci,kteri do zapasu s Vilanovou nezasahli. Rozhodne ale ne beckovy tym. Jenze souper zacal koncentrovane a navic trestal jakoukoliv obrannou chybu. Brzy tak vedl o 2 kose a i pres upornou snahu o srovnani byl souper stale o 3-4 kose napred. Postupne se brnenske utoky zacaly lepe sehravat,ale souper zase trefoval z vetsi vzdalenosti. Nebyt trestuhodneho nepromenovani vylozenych sanci na brnenske strane a prilis mnoha obrannych faulu,mohlo byt polocasove skore veselejsi,nez ztrata 1 kose a stav 7:8.

Ve druhem polocase souper nic nevzdaval,ale prece jen brnensti poprve srovnali. Szentendre sice znovu kontrovalo 2 kosi,ale rychla dvojnasobna odpoved Elisky Jonakove a nasledny kos Martiny Weissove preklopil poprve vedeni na stranu Brna. Mezitim navic Brno vystridalo 3 hrace a obrazek hry se vyrazne zmenil. Útoky se prodlouzily,pribylo zakonceni a Brno se 7 minut pred koncem zacalo konecne souperi vzdalovat. Nekolik slepenych kosu a neprostupna obrana pak soupere definitivne dorazili.
Konecne skore 22:15 zejmena diky famoznimu streleckemu koncertu Elisky Jonakove ve 2.puli ani nenapovida,jak dramaticke a vyrovnane samotne utkani bylo.

Bohuzel spanelska organizace zatim vazne a nefunkcni internet v hale neumoznuje sledovat zapasy online na worldkorfball.org.zatim to nevypadan,ze by se situace mohla zmenit.

Střelci zápasu:

Jonáková - 6, Škrobová - 6(2penalty), Skála - 3 (1penalta), Weissová - 2, Cholava -2, Bušík - 1, Fridrichová - 1, Vávra - 1.


Komentáře

komentáře Disqus