Musíme zlepšit obranu, zní z Prostějova

R019: SK RG Prostějov B : VKC Kolín B   15:21(8:11)

Zápas ligy rezerv se již tradičně hraje ve volnějším tempu. Oba týmy hrály poklidně a příjemně si zastřílely. Kolín si tentokrát hned v úvodu vytvořil tří bodový náskok, který plynule navyšoval až do konce utkání.

Trenér Prostějova David Konečný dodává k zápasu: "Jsem velmi rád, že jsme dnes utkání hráli až konce zápasu bez větších výkyvů v tempu a ve střelbě. Dvacet vstřelených košů je pro nás velmi pěkným počinem - opravdu se nám střelecky dařilo. Velmi se mi líbilo i nasazení a atmosféra v našem týmu - fungovalo stálé povzbuzování, pozitivní přístup a snaha hrát koncentrovaně celý zápas. Tým si věřil a nechtěl na domácí půdě dostat výprask. Rezervy vidím stále v aktivitě střelby - můžeme podle mého názoru ještě častěji a přesněji zakončovat. Zlepšit se můžeme stále v oblasti asistence a pomoci spoluhráči s míčem. Slabinu vidím v obraně, na kterou potřebujeme více času a pravidelnost v trénování. Myslím si, že v obraně nejvíce ztrácíme proti elitní čtveřici extraligových týmů."

Střelci zápasu:

SK RG Prostějova B - Vyroubal (7), Marek T. (3), Lužný (2), Marek M. (1), Lešanská (1), Nasadilová (1)

VKC Kolín B - Milichovský (6), Kubíček M. (4), Čejsková (3), Hasnedl (2), Čermáková (2), Kolářová (2), Kubíček Š. (1), Hurdálková T. (1)


Komentáře

komentáře Disqus