České Budějovice dvakrát poraženy na domácím hřišti!

D025: KCC Sokol České Budějovice : PKC Náchod   3:13 (poločas 1:5)

Do prvního zápasu Náchod vstoupil s opravdovou vervou a chutí porazit domácího soupeře. Přesné nahrávky a správně provedené útoky náchodským zajistily pěknou bodovou odměnu, v jejímž čele stála Denisa Hurdálková se svými 7 koši! O zbytek bodů se pak zasloužili Gabriela Hurdálková a Jan Šmejkal.

Ve druhém poločasu se Budějovice herně probudily. Jejich snahu však Náchod vzal jako výzvu a i přes pár krásných herních situací, do kterých se budějovický dorost dostal, byl Náchod u míče skoro vždy dříve.

Střelci zápasu:

KCC Sokol České Budějovice - Kateřina Vančurová (2), Václav Veselý (1)

PKC Náchod - Denisa Hurdálková (7), Gabriela Hurdálková (4), Jan Šmejkal (2)

 

D026: KCC Sokol České Budějovice : PKC Náchod   8:13 (poločas 3:7)

V druhém zápase krokodýli z Budějovic předvedli bojovnějšího ducha a na začátku zápasu Náchodu hodně šlapali na paty. Naproti tomu na náchodských hráčích se možná projevila únava, či zadostiučinění z první výhry a tak v obraně trochu polevili. Domácí toho neváhali využít. Zpřesnili útoky, které tentokráte dohrávali úspěšně dokonce, a tak nasázeli soupeři pár košů.

Ve druhém poločasu zápasu se Náchod opět probral a ukázal větší nasazení v obraně a domácímu celku povolili už pouze jeden koš. Domácím se však díky agresivnější obraně podařilo přidržet protihráče u 13košů a tím si zajistit pohlednější výsledek. České Budějovice odvedly opravdu pěkný výkon a to i přes zranění dvou hráčů.

Střelci zápasu:

KCC Sokol České Budějovic - Václav Veselý (4), Martin Jiřička (2), Dominik Tlamsa (1), Kateřina Vančurová (1)

PKC Náchod - Gabriela Hurdálková (4), Denisa Hurdálková (3), Jan Šmejkal (2), Filip Šmíd (2), Kateřina Joštová (1), Pavlína Štěpánová (1)


Komentáře

komentáře Disqus