3. kolo ČKE: TJ Znojmo MS YMCA vs VKC Kolín

ČKE :  TJ Znojmo MS YMCA  x  VKC Kolín (11:10) 17:21

Velice dobrý začátek ukázali znojemští. Ti se hned od odpísknutí zápasu vrhli do střelby, která byla slibná a tak si udělali náskok na 4:0. Kolín nechtěl nechat soupeře hrát tak lehce, proto se snažil vždy vedení stáhnout alespoň o dva koše. V téměř stejném stylu se odehrála celá první polovina, která skončila poločasovým výsledkem 11:10 pro Znojmo.
Druhý poločas byl bojovnější, oba týmy věděly, že rozdíl ve skóre není moc velký, a tak chtěli výsledek zápasu stáhnout na svou stranu jak kolínští, tak i znojemští. Ve 31. minutě utkání se odhodlanost vstřelit koš ze strany Kolína prokázala tržnou ránou na hlavě Karla Königsmarka. Boj o koše i přes topokračoval a týmy se nevzdávaly. Šlo o každý koš, ale ty nebyly ke konci moc k vidění. Závěr utkání si ale nakonec vybojoval Kolín, kterému se v posledních minutách vedlo střelecky lépe než domácím.

Střelci:

VKC Kolín: Pad´ouková 8, Kubíček 5, Kolářová a Martínek 2, Čermáková, Hurdálková, Königsmark a Milichovský 1.

TJ Znojmo MS YMCA: Žák 6, Podzemský 5, Ferkovičová a Veselý 2, Malačková a Malačka 1.
 

KLR :  TJ Znojmo MS YMCA  x  VKC Kolín (10:4) 18:12
Ve druhém zápase si první poločas pohlídali domácí tak, že své soupeře z Kolína nechali vystřelit jen málokdy. Současně s tím znojemští v zápase posbírali také dost míčů z doskoku i v obraně. Hráči Znojma se během svých útoků prosazovali z delších vzdáleností, zato Kolín střílel spíše za košem z kratších vzdáleností, kde skórovala ve většině případů děvčata. V poločase se odcházelo do šaten za stavu 10:4 pro domácí.

Druhá polovina utkání probíhala podobně jako ta první, koše padaly a skóre se navyšovalo až do konečného hvízdnutí, kdy na výsledkové tabuli svítila čísla 18:12, zápas skončil výhrou Znojma.

Střelci:

VKC Kolín: Hurdálková 3, Schwarz, Kubíček a Martínek 2, Pad´ouková, Sládek a Milichovský 1.
TJ Znojmo MS YMCA: Nguyen 6, KovalovskýP a Veselý 3, Zábojová a Ferkovičová 2, Buchtová a Šebelová1.
 


Komentáře

komentáře Disqus