2.kolo ligy starších žáků v Šenově

V sobotu 2.11. se v Šenově odehrála tři utkání druhého kola starších žáků. Domácí hostili Kutnou Horu a Kolín.

 

Šenov, KC – ZŠ - Kutná Hora, SK AFK Respo 7:11 (4:7)

 

Utkání nemělo jednoznačného favorita a hrál se pěkný rychlý korfbal. Kutná Hora ničila domácí přesnou střelbou, zejména jejich úspěšnost byla vysoká. Po poločase tempo hry trochu opadlo a Kutná Hora si vítězství pohlídala.

Koše: Holubčíková 2x, Krištofová 2x, Škrobová, Trefný, Palánek – Luňák D. 2x, Čihák, Paďouk 5x, Němcová 2x, Šuhajová

 

Kutná Hora, SK AFK Respo - Kolín, VKC 7:6 (0:4)

V roli mírných favoritů nastupoval Kolín, zejména věkovým a výškovým průměrem. Pro Kutnou Horu zase hrálo to, že Kolín nastoupil pouze se třemi děvčaty a hrál tedy v sedmi. V prvním poločase Kolín potvrzoval svou roli, dobře bránil, k vidění bylo i několik pěkných „čepic“ a nedovoloval svému soupeři opakovanou střelbu. Zaslouženě tedy vedl 0:4. Druhý poločas však nastoupila úplně jiná družstva. Kolín jakoby myslel, že už nemůže prohrát, zvolnil tempo, naopak kutnohorští přidali, vyměnili nestřílející hráčku a začaly se dít věci. Sérií pěti košů šla Kutná Hora do vedení. Po time-outu Kolína se kolínští probrali a obrátili na 5:6. Závěr však patřil srdnatě bojující Kutné Hoře, která po vyrovnání strhla 15 sekund před koncem vítězství na svou stranu.

Koše: Paďouk 3x, Mensová A. 3x, Šuhajová – Kreiner 2x, Tlučhoř, Rampír 2x, Motáková

 

Šenov, KC – ZŠ - Kolín, VKC 3:6 (1:1)

V prvním poločase Kolín hrál zakřiknutě, zřejmě pod dojmem z předchozího ztraceného zápasu, domácí toho však nevyužili a vstřelili pouze jeden koš. Po poločase se favorizovaní hosté přeci jen rozstříleli a vezou, i přes zranění A. Motákové ve 35. minutě, z Šenova dva body.

Koše: Trefný, Palánek, Adamus  - Kreiner, Rampír 3x, Motáková, Dušková

 

V dalším kole 17.11. se střetnou stejní soupeři, turnaj bude hostit Kolín.


Komentáře

komentáře Disqus