2.kolo ligy mladších žáků v Kolíně

Dne 12.10. se v Kolíně odehrály zápasy druhého kola mladších žáků. Své zápasy zde odehrály kromě domácích ještě týmy Kutné Hory A a B a z jižní skupiny hostovaly České Budějovice.

 

Kolín - Kutná Hora A 0:11 (0:3)

Úvodní utkání celého dne obstaraly celky domácích a Kutné Hory A. Favoritem byla Kutná Hora A, která od začátku ukazovala své zkušenosti. Poločasový výsledek 0:3 byl pro domácí ještě docela příznivý. Po poločase už se převaha projevila i na skóre, Kolínu se bohužel nepodařilo i přes několik dobrých příležitostí ani jednou prohodit míč obroučkou.

Koše: Čihák 2, Šťastný 3, Šuhajová 2, Juklová, Němcová 2, Nováková

 

Kolín - Kutná Hora B 2:3 (1:1)

Na rozdíl od prvního utkání byl v roli mírného favorita Kolín a to zejména věkovým složením. Na vedoucí koš kutnohorských dokázal Kolín do přestávky odpovědět. Po poločase šel Kolín do vedení a vypadalo to, že získá své první body. Kutná Hora však zabojovala a skóre otočila.

Koše: Bureš, Literová – Šťastný, Pospíšil O., Čihák

 

Kutná Hora A – České Budějovice 16:3 (13:2)

Jihočeši se představili sympatickým výkonem už minulém kole v Brně, kutnohorští zase chtěli navázat na svůj první výsledek dne. První poločas hrála družstva pěknou vyrovnanou hru, ovšem střelecká úspěšnost Středočechů byla neuvěřitelná, košem skončila snad každá jejich střela. Po poločase se obraz hry příliš nezměnil, košů však padlo mnohem méně.

Koše: Šťastný, Čihák 2, Luňák 2, Šuhajová 5, Juklová, Němcová 3, Nováková 2 – Klimeš, Součková 2

 

Kutná Hora A - Kutná Hora B 20:2 (12:0)

V kutnohorském derby byla převaha „áčka“ znatelná, navíc druhému týmu chybělo sebevědomí a  nedokázal předvést nic z výkonu proti Kolínu.

Koše: Šťastný 6, Pospíšil O., Čihák 3, Luňák 3, Šuhajová 3, Juklová, Němcová 2, Nováková – Pospíšil T., Zítková

 

České Budějovice - Kolín 5:1 (2:0)

Výkon Kolína se oproti předchozím utkáním velmi zlepšil, zejména v obraně, a tak měli favorizovaní Jihočeši problémy se prosadit. Poločasové skóre je tedy vyjádřením dění na hřišti, dobrá obrana na obou stranách a střelecká smůla na straně Kolína. Po přestávce si Budějky své vítězství pohlídaly.

Koše: Klimeš, Kortus R., Dudáková – Literová

 

Kutná Hora B - České Budějovice 6:9 (3:3)

Poslední utkání mělo být celkem jednoznačnou záležitostí budějovických. Na to se ale rezerva Kutné Hory neohlížela a nejen že držela s Jihočechy krok, ale šla dokonce do vedení. Vyrovnaný souboj pokračoval po přestávce. Za nepříznivého stavu 5:4 konečně Budějky zabraly a sérií pěti košů strhly vítězství na svou stranu. Utkání ukončila nádherná dalekonosná střela kutnohorských.

Koše: Pospíšil O. 3, Benešová, Čihák 2 – Klimeš 2, Štěpánek 3, Kortus D., Součková, Dudáková 2

 

V dalším kole 9.11. hostuje do severní skupiny Prostějov – hraje se v Kutné Hoře a do jižní skupiny zavítá Kolín – pořádají České Budějovice.


Komentáře

komentáře Disqus